Publikohet Kosoveira | Album & film

Ishte vjeti 2015 kur për herë të parë e takuem Luis Panichellin, nji performer të Capoeira’s, i cili në atë kohë bante jetë dhe punë në Prishtinë. Nuk shkoi shumë dhe artistë prej skenave e udhëve t’ndryshme t’jetës iu bashkangjitën atij në nji shtegtim ku muzika tradicionale e vendit takoi Capoeira’n dhe në flirtim e sipër sollën në jetë nji album briliant – KOSOVEIRA.

L’shoja nji sy këtij dokumentari të shkurtë dhe shijo procesin e gatimit të albumit Kosoveira!

D4D rifillon me sallonet e së martës | Debat

Prej fundit të shtatorit 2016 D4D ka rifillu me serinë e re të salloneve të së martes ku grupe të ndryshme të interesit diskutojnë zhvillimet aktuale socio-politike dhe ekonomike në rrafsh lokal dhe ndërkombëtar.
Nesër me 11 tetor prej orës 16.45 mbahet debati i radhës me temë Energjia apo Bujqësia?

Këto takime do të mbahen çdo të marte prej orës 16.45-19.00 në dit’ e nat’. Për ma shumë detaje mbi sallonin e së martës përcijellni aktivitetin e Facebook faqes së D4D. Nëse keni interesim të merrni pjesë, kontaktoni organizatorët.

14519867_1160409570718460_7065297273236210762_n