#IntelektualiiDështuem | Eric Jarosinski

Ejani në bisedën me Eric Jarosinski, nji ish-profesor i cili i ndërroi kahje karrierës duke vazhdu nji jetë të #IntelektualitTëDështuem në media sociale.
Duke eksploru potencialin komik të gjuhës gjermane, literaturës dhe filozofisë në Twitter, llogaria e tij në NeinQuarterly ka tërheqë nji audiencë shumë diverze globale.
Në diskutimin e tij i cili do të moderohet prej Agon Maliqit, Eric do të adresojë potencialin (dhe limitet) e të adaptuemit të trajtave të ndryshme të mendimit filozofik -gjuha e saj komplekse, kodet dhe konvencionet- në teknologjitë e reja.
Ai do të shpalosë strategjitë jo për thjeshtësimin apo popullarizimin e filozofisë, por për demistifikimin e terminologjisë së saj, rrënimin e butë të idolëve dhe vënjen në pyetje të autoritetit të saj në mënyrë lozonjare.

Biseda mbahet të ejten (2 qershor 2016) në ora 19.00 në dit’ e nat’.

jarosinski 2

LIRIM: Trilogjia Pesëdhjetë Hije

Trilogjia “Pesëdhjetë hije të së Hirtës, Errëtës, Çlirimit” duhet të ketë qenë proza bashkëkohore ma e kritikueme e kohës sonë. Sidoqoftë, arriti sukses komercial dhe mbështetje fanatike te publiku. “Interesimi i jashtëzakoshëm për këtë trilogji më ka zanë të papërgatitun’ thotë autori E.L. James.

“Pesëdhjetë hijet…” gjurmon nji raport kompleks në mes të së posadiplomuemes, Anastasia Steele, dhe biznesmenit të ri, Christian Grey. Dominanca dhe nënshtrimi, sadizmi dhe mazokizmi janë veç disa prej linjave që përshkruejnë rrugëtimin e këtij çifti jokonvencional.

Nëse je duke eksploru shtigjet jotradicionale të seksualitetit, atëhere ndoshta në këtë trilogji fshihen do përgjigje.

Trilogjia asht në gjuhën angleze dhe prej tash e tutje asht në lirim!

fifty shades

Tash për vetëm 45.00 euro