Kampionati Sintor

Ilir Bajri (47) dhe Liburn Jupolli (27) janë pianistë prishtinas që vijnë prej dy brezeve plotësisht të ndryshme mirëpo takohen në eksplorimet e tyne muzikore në shumë nivele; dytë kanë prapavi në muzikë serioze, jazz, rock’n’roll, muzikë eksperimentale dhe dytë janë të dashunuem në minimalizëm.
Këtë t’marte (12 janar) n’ora 21.00 performojnë si duo në instrumentet e tyne t’preferueme – sintisajzera!
Shihemi n’kampionatin e sintave – ka me qenë nxehtë!

iliri jupolli

Tirana luen Tajçido!

Kur Bledi, Franci e Lindi bahën bashkë mundesh me i gjetë dikund në mes të Disco, Punk e Krautrock – karakterizohen me ritmet robotike të pëcjelluna me tupana të gjallë e vija minimale në gitare elektrike.

Tajçido janë bend prej Tiranës dhe përfaqësojnë një skenë të re artistësh që gradualisht po zhvillohet atje.

Ata vijnë për herë të parë në Prishtinë kët’ të shtunë n’dit’ e nat’ – hajdeni ti presim bashkë!

Koncerti fillon n’orën 21.00, 14 nëntor 2015.

taicido

Nata e Shtrigave me Blla Blla Blla

BLLA

Sivjet Nata e Shtrigave ka me qenë speciale – BLLA BLLA BLLA po vijnë n’qytet

me luejtë për krejt ata që i ka marrë malli me vallëzu seriozisht.

Vnoje nji maskë, merre zemrën me veti – hajde n’festë!

Në ndërkohë ndigjoje Kujt i bije…

Për detaje n’lidhje me koncertin vizito faqen tonë në Facebook.