libra

with my country in the background

ME VENDLINDJEN NË PRAPAVI/ Libër fotografik, 2012

Kuruar nga Kaltrina Krasniqi dhe Alban Muja


flutrat vdesin ne maj

FLUTRAT VDESIN NË MAJ/ Poezi, 2013

nga Lisandri Kola

Flutrat vdesin në maj


gasper pali

PERENDIMI I ANDËRRIMEVE/ Poezi, 2014

nga Gasper Pali