Jazz pa kravata – Sonte!

Ky trio e ka nji kimi shumë të fortë mes vete. Iliri & Enesi janë gjithmonë hija e njani tjetrit, non-stop në përcjellje e ndjekje me improvizime të frymëzueme, deri sa Dugi këtë shtrat e përdorë si trampolinë me fluturu.

U ba nji kohë që s’i kemi ndigju: Ilir Bajri (piano), Enes Bajramliqi (tupana), Dukagjin Muhaxheri (Saksofon).

Shihemi sonte & lejini kravatat te shpija!

macat trio

Eksplorim i jazz standardeve n’duo

Kemi hy n’disponimin e thellë vjeshtor të Prishtinës; n’kërkim të ulëses ma të përshtatshme,

gotës me venë të mirë dhe jazz’it që të çlodhë!

Për herë të dytë mirëpresim duon e jashtëzakonshme të përbame prej Visar Kuçit (gitare) dhe

Dukagjin Muhaxherit (saksofon) – qasja e tyne elegante ndaj jazz standardeve thërret për

ndëgjim të kujdeshëm.

Shihemi sonte në orën 21.00 /E mërkurë, 4 Nëntor/

Merri do gjethe vjeshte me veti!