LIRIM: Koleksioni i veprave “The Hobbit”

Ky paket i butë luksoz përmbanë kryeveprën e J.R.R. Tolkien në katër vëllime – The Hobbit dhe tri pjesët tjera të The Lord Of The Rings (The Fellowship Of The Ring, The Two Towers, and The Return Of The King) – të gjitha këto të prezantueme në verzionet përfundimtare të teksteve, hartave dhe ilustrimeve prej filmave.

Puna gjeniale e J.R.R. Tolkien asht në mes të mitit the përrallës moderne – rrëfim për një aventure heroike e cila zhvillohet në peisazhet e paharrueshme të Mes-Tokës (Middle Earth). Ky koleksion asht në gjuhën angleze.

the hobbitTash veç për 29, 00 euro