tregimi ynë

maca e zeze

Dit’ e Nat’ asht kafe-libraria e parë në Prishtinë/Kosovë, e themelueme në 2009. Jemi platformë kulturore, të dashunuem në muzikë, letërsi dhe film.

Intresimet tona janë të gjana – njejt si dhe seleksioni ynë i librave i cili përbahet prej ma shumë se 1000 tituj!

Poashtu na pëlqen kafja (SHUMË kafe!), rakia e shpisë dhe langjet e freskëta. 

Së fundi kemi fillu me u zbavitë edhe në kuzhinë – gatimi vegjetarian asht gjuha jonë e re! 

Dokuni!

Dit’ e nat’

Orët e punës: E hane-e premte 8.00-24.00 // E diele 12.00-24.00